Image1\
Eggengoor OnlineDe Lesauto

De Hyundai i30 is ontworpen volgens Europese normen en getest door kritische Europeanen. Gewoon, omdat deze gloednieuwe en ultramoderne gezinsauto van Hyundai het in de zwaarst bevochten klasse moet opnemen tegen de top van de Europese auto-industrie. En omdat het de Europeanen zijn die de standaard in deze klasse bepalen, heeft Hyundai de i30 meer dan voldoende bagage meegegeven om de strijd met een gerust hart aan te kunnen. Een modern uiterlijk, een zee van binnenruimte, keuze uit een grote hoeveelheid motoren en transmissies, de modernste veiligheidsvoorzieningen en al die lekkere extra's die autorijden zoveel plezieriger maken. De Hyundai i30 heeft het allemaal.

Het kwaliteitsniveau waar Hyundai om bekendstaat, heeft bij de Hyundai i30 nog een extra dimensie gekregen. De gebruikte materialen zijn niet alleen goed, maar voelen ook goed aan en zien er goed uit. De auto heeft klasse. Het is een ware allrounder die in alle opzichten dikke voldoendes scoort en geen zwakke punten kent. Een moderne Europeaan, ontwikkeld in het designcentrum van Hyundai in Duitsland, die in vele varianten wordt geleverd.

 

De Lespakketten

Lespaketten

De Lesauto

 

Theorie

Meer informatie?

Meest Gestelde Vragen

Design & Developed By: WeMa IT :: Rijschool Eggengoor  Tel: 0523-264386 Mob: 06-51083650 E-mail: info@autorijschooleggengoor.nl ::